Remolc Portuari

Una moderna flota de remolcadors a la mida de cada port i la professionalitat de les nostres tripulacions garanteixen un servei precís, segur i de qualitat en qualsevol condició meteorològica, prioritzant en tot moment la seguretat de les operacions.

Remolcadors de Barcelona, SA, la matriu del Grup Rebarsa, és una de les primeres empreses de remolcadors d’Europa. Des de la seva fundació el 1886 desenvolupa la seva activitat al Port de Barcelona, oferint un servei de qualitat 24 hores al dia, 365 dies a l’any.

La història i el present avalen el permanent compromís de l’empresa amb el Port de Barcelona, realitzant un treball seriós i professional que l’ha convertit en el primer operador del port.

Remolc Costaner i d’ Altura

El grup ofereix una provada experiència en la realització d’operacions de remolc costaner i d’altura de tot tipus d’elements flotants.

Una adequada estructura de costos permet oferir uns preus altament competitius.

Salvament Marítim

El Grup gaudeix d’àmplia experiència en la realització de serveis de rescat a tota la costa catalana i la seva flota està permanentment disponible per intervenir en accions de salvament.

Recollida de Residus MARPOL

Els armadors que seleccionen el port de Barcelona per dur a terme aquesta operació són atesos per les nostres embarcacions especialment preparades per efectuar la retirada dels residus d’hidrocarburs i aigua de sentines.

SPRA, S.A.U. va ser la primera empresa espanyola que va dedicar a la recollida de residus MARPOL I, una embarcació de doble buc especialment dissenyada per a aquesta comesa.

Lluita Contra Incendis i Antipol.lució

La nostra flota està preparada per a intervencions ràpides davant d’emergències d’incendi o vessaments contaminants. Els remolcadors estan equipats amb potents instal·lacions per a la lluita contra incendis. Disposa, a més d’elements de contenció d’abocaments contaminants a l’mar i tancs per a l’emmagatzematge a bord del residu recollit -Oil Recovery Ship-.