L’equip humà és una mescla òptima de veterania i joventut, d’il·lusió i coneixement, d’experiència i professionalitat.

La màxima capacitació laboral, una moderna organització orientada a exercir les seves funcions amb rigor i eficàcia, una vocació de servei enfocada a la plena satisfacció dels nostres clients i una flota i mitjans tècnics adequats garanteixen als usuaris dels serveis que presta el grup la màxima solvència operativa i uns resultats excel·lents, observant en tot moment el compliment dels més alts criteris de seguretat en la prestació dels mateixos.

Per això, el Grup Rebarsa disposa d’embarcacions i mitjans tècnics del millor nivell, així com d’un extraordinari equip humà altament motivat i qualificat, que és considerat per les empreses del Grup com el seu actiu més important.

El Grup Rebarsa aposta clarament per una formació constant, que permeti que els seus professionals avancin amb la tecnologia i es desenvolupin professionalment, i per una política de selecció que valori les capacitats professionals i humanes. Per a això, busca els millors del sector, amb ganes de formar part d’un equip líder, amb il·lusió per desenvolupar la seva carrera, aconseguint un equilibri entre actituds i habilitats.